Voorwaarden


Toepassing
NaarBedNaarBed is onderdeel van DutchWood BV
Op alle overeenkomsten en leveringen van DutchWood BV (hierna te noemen DW) gelden de algemene voorwaarden. Door te bestellen accepteert u de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van DW.

Totstandkoming van de overeenkomst
DW is gerechtigd om gemotiveerd een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden. Als DW uw woonadres niet kan vaststellen, wordt de bestelling niet geaccepteerd.

Prijzen en kosten
De genoemde prijzen zijn in Euro’s, inclusief 21 % b.t.w. en inclusief verzendkosten. Voor verzendingen naar het buitenland worden de desbetreffende posttarieven gehanteerd. De verzendkosten worden vermeld in de bevestiging van uw bestelling.

Betaling
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden via Ideal, Paypal of overboeking op rek.nr NL06RABO0393081389 tnv DutchWood BV te Groot Ammers tenzij per artikel anders weergegeven. De gegevens hiervoor ziet u in de orderbevestiging die u ontvangt bij uw bestelling; deze ontvangt u per e-mail. Vermeld bij uw betaling s.v.p uw ordernummer. Is de betaling binnen 7 dagen niet bijgeschreven op onze bankrekening, dan vervalt de bestelling automatisch.
Kiest u voor de betaaloptie \\\`Betaling via factuur\\\` dan dient dit bij levering aan de chauffeur betaald te worden. Deze optie is alleen mogelijk als dit expliciet bij 1 van de artikelen staat aangegeven.

Bezorgadres en levering
U kunt zelf beslissen op welk adres uw bestelling bezorgd dient te worden. U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen, maar u kunt uw bestelling ook afhalen tijdens openingstijden. DW betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van de bestelde artikelen. DW verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in volgorde van binnenkomst. In de regel vindt de levering plaats binnen één werkdag nadat de bestelling is ontvangen. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden, omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn of om een andere reden vertraging ondervinden, dan krijgt u daarvan binnen één werkdag nadat u de bestelling heeft geplaatst bericht.

Retouren
Voor uw aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. In deze periode heeft u de mogelijkheid om de artikelen die u heeft ontvangen binnen 14 dagen terug te zenden. Bij retournering zijn de retourkosten voor uw rekening. Van artikelen die netjes verpakt, onbeschadigd en ongebruikt retour ontvangen worden, storten wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen terug.


Privacy
Uw persoonsgegevens worden veilig en vertrouwelijk behandeld, deze informatie wordt niet aan derden verstrekt.

Wijzigingen Algemene voorwaarden
DW houdt zich het recht voor, indien nodig, de algemene voorwaarden te wijzigen.

Copyright
Niets van de website van DW mag zonder dat hiervoor door DW toestemming is gegeven worden gekopieerd of anderszins overgenomen.

Overmacht door derden
DW staat niet in voor situaties van overmacht zoals b.v. vertraging door verzending of schade door derden ten tijde van verzending.
Bedrijfsinformatie


Vestigingsgegevens
NaarBedNaarBed is onderdeel van DutchWood BV ,
Ammersekade 3a 2964 AP Groot Ammers,
KvK 24433531, BTW NL819288688 B 01
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2011 - 2024 NaarBedNaarBed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel